بهترین ورق گالوانیزه ایران

بهترین ورق گالوانیزه

ورق گالوانیزه، ورق فولادی پرکاربردی است که ماده اولیه بسیاری از صنایع می‌باشد.
با استفاده از این ورق‌ها بسیاری از مشکلات ورق‌های فولادی مانند زنگ‌زدگی برطرف می‌شود و سازه‌هایی مقاوم‌تر تولید می‌شوند. در این مطلب علاوه‌برمعرفی بهترین ورق گالوانیزه،آشنایی با بهترین کارخانه‌های تولیدکننده این ورق نیز آشنا خواهید شد و به عبارتی تمام دغدغه‌های شما برای تهیه بهترین نوع این محصول برطرف خواهد شد.

بهترین ورق گالوانیزه ایران

بهترین کارخانه ورق گالوانیزه

پیش از معرفی بهترین کارخانجات تولیدکننده ورق گالوانیزه، باید با ماهیت این ورق‌ها آشنا باشید. در واقع ابتدا باید بدانید که ورق گالوانیزه چیست؟ به‌طور کلی ورق‌های فولادی، ورق‌های محکم و مقاوم هستند اما این مقاومت حد مشخصی دارد و زمانی که فشار وارده به آن‌ها از این حد عبور کند، ورق دچار خوردگی یا آسیب‌دیدگی می‌شود. جهت رفع این مشکل، مقاومت ورق فولادی با روش‌های مختلفی  افزایش می‌یابد که یکی از آن‌ها گالوانیزاسیون است.

کارخانه‌های فولاد زیادی در ایران وجود دارند که ورق‌های گالوانیزه را تولید و در بازار عرضه می‌کنند. بسیاری از این کارخانجات محصولات خود را نه تنها در بازار ایران، بلکه جهت عرضه در بازار جهانی، به کشورهای متفاوت صادر می‌کنند. فرآیند اصلی تولید در هرکدام از این کارخانجات یکسان است اما در مواردی مانند نحوه عرضه به بازار، ضخامت ورق‌ها، آلیاژ اولیه‌ای که در تولید ورق به کار می‌رود و … تفاوت‌هایی دارند. اولین بخش از این مطلب را به معرفی چند نمونه از تولیدکنندگان و عرضه‌کنندگان ورق گالوانیزه اختصاص داده‌ایم که عبارتند از:

فولادیار کوروش، عرضه‌کننده انواع ورق گالوانیزه

گروه صنعتی فولادیار کوروش

گروه فولادیار کوروش، در سال 1382 با فعالیت در زمینه تولید مصنوعات فلزی از ورق گالوانیزه، روغنی(سرد) و رنگی آغاز به کار کرد که در حال حاضر دارای ظرفیت تولیدی سالانه بیش از 120.000 تن انواع فرمینگ و 47.000 تن برش‌های طولی و عرضی می‌باشد. همچنین در سال 1403، خطوط تولید پروفیل گروه فولادیار کوروش با تکنولوژی روز اروپا و قابلیت تولید 202 مقطع پروفیل فولادی با ظرفیت تولید سالانه 260.000 تن از ضخامت 0.8 الی 8 میلی‌متر افتتاح گردید.

کیفیت و تنوع بالای ورق‌های گالوانیزه ارائه شده در  فولادیار کوروش، یکی از مهم‌ترین ویژگی‌های قابل توجه این گروه می‌باشد. علاوه‌بر عرضه انواع ورق‌های گالوانیزه، رنگی و سرد، محصولاتی همچون عرشه فولادی، انواع فرمینگ مانند شادولاین طرح سنتی و جدید، کرکره ریز و سینوسی و همچنین برش‌های طولی و عرضی نیز با بالاترین کیفیت ارائه می‌کند.

ورق‌های گالوانیزه عرضه‌شده در گروه فولادیار کوروش، دارای مقاومت بالا در برابر خوردگی و زنگ‌زدگی، در کنار قابلیت جوش‌پذیری بالا دارند و می‌توان از آن‌ها در صنایع مختلفی همچون خودروسازی، لوله‌سازی، لوازم خانگی، تانکرسازی و … استفاده کرد.

مجتمع فولاد مبارکه اصفهان، تولیدکننده انواع ورق گالوانیزه در ایران

مجتمع فولاد مبارکه اصفهان، از جمله تولیدکنندگان ورق گالوانیزه در ایران است که از تولیدات آن می‌توان به انواع ورق‌های گالوانیزه، رنگی، قلع اندود و … اشاره کرد. تولید ورق‌های گالوانیزه در این مجموعه با روش غوطه‌وری انجام می‌شود. این روش یکی از کارآمدترین روش‌های تولید ورق‌های فولادی است که در نهایت منجر به تولید ورق‌هایی با استحکام، ضخامت و مقاومت بالا نسبت به ضربه و خوردگی می‌شود.

این مجموعه که در لیست ما از تولیدکنندگان ورق‌های گالوانیزه ایران قرار گرفته، تولیدکننده چیزی حدود 200.000 تن از انواع ورق‌ فولادی در سال است. محصولات گالوانیزه این واحد تولیدی به صورت کلاف سرد با وزن بین 3 تا 20 تن و با کیفیت ظاهری معمولی و بهبود یافته وارد بازار می‌شوند.

این کارخانه ورق‌های فولادی را در ضخامت 2 الی 25 میلی‌متر و عرض 750 الی 1510 میلی‌متر تولید می‌کند. ‌همچنین قطر داخلی کلاف به اندازه 508 الی 610 میلی‌متر و قطر خارجی آن بین 900 الی 2000 میلی‌متر می‌‌باشد.

مجتمع فولاد مبارکه سپاهان، یکی از معروف‌ترین تولیدکنندگان ورق‌های فولادی با هدف جلب رضایت مشتریان و مصرف‌کنندگان، ورق‌های خود را با مناسب‌ترین قیمت در بازار عرضه می‌کند. در صنایعی که نیاز به محصولی با قدرت جوش‌پذیری بالا دارند یا در سازه‌های خود نیازمند استحکام بالا هستند، به راحتی می‌توان از تولیدات این کارخانه استفاده کرد. محصولات این مجتمع در صنایع لوازم خانگی، تانکرسازی، صنعت خودروسازی و … به کار می‌رود.

شرکت صنایع هفت الماس، تولیدکننده مطرح ورق‌های گالوانیزه

یکی دیگر از تولیدکنندگان مطرح ورق‌های گالوانیزه یا ورق صنعتی در ایران، شرکت صنایع هفت الماس می‌باشد. این شرکت پس از سال‌ها تلاش و تولید محصولات مختلف نیز در لیست تولیدکنندگان مطرح ورق‌های گالوانیزه در ایران قرار دارد. این شرکت فعالیت خود را از سال 1375 آغاز کرده است و انواع ورق‌های کلاف، ورق نواری، ورق مسطح فوم‌دار ذوزنقه‌ای و … را تولید می‌کند. در حال حاضر میزان تولیدات این شرکت به 100.000 تن ورق در سال می‌رسد.

در حال حاضر محصولات این شرکت به صورت رول و برش‌خورده، در ضخامت‌های مختلف از 0.13 الی 2 میلی‌متر تولید و در بازار عرضه می‌شوند. قیمت‌گذاری ورق‌ها در این مرکز براساس ضخامت انجام می‌شود. ورق‌های تولید شده توسط این مجموعه همانند شرکت فولاد مبارکه اصفهان کاربردهای مختلفی دارند و در بیشتر صنایع مورد استفاده قرار می‌گیرند.

شرکت ورق خودرو شهرکرد، از تولیدکنندگان به روش غوطه‌وری

همان‌طور که از نام این مجموعه مشخص است، ورق‌های گالوانیزه تولیدی این شرکت با هدف استفاده در صنایع خودروسازی ساخته و به بازار عرضه می‌شود. البته برای کاربردهای دیگر مانند ساخت مخازن و ساختمان‌سازی نیز می‌توان از ورق‌های این مجموعه استفاده کرد اما کاربرد اصلی این ورق‌ها تولید خودروهای سبک و سنگین، از ماشین‌های سواری گرفته تا ماشین‌آلات کشاورزی است.

حجم تولید سالانه این کارخانه بسیار زیاد و چیزی حدود 400.000 تن در سال است. محصولات تولید شده توسط این کارخانه علاوه‌بر تامین نیازهای داخلی، به کشورهای همسایه بخصوص عراق، پاکستان و امارات نیز صادر می‌شوند. از جمله مزایای ورق‌های تولیدی این تولیدکننده می‌توان به سطح صاف، ضخامت یکنواخت، مقاوم در برابر زنگ‌زدگی و انعطاف‌پذیری بالا اشاره کرد.

شرکت فولاد امیرکبیر کاشان، تولیدکننده ورق‌های گالوانیزه در ایران

شرکت فولاد امیرکبیر کاشان فعالیت خود را از سال 1374 آغاز کرده و بیش از 28 سال است که در این حوزه تجربه و سابقه کار دارد. این مجموعه تولیدات خود را با چیزی حدود 100.000 تن ورق شروع کرد و سپس به 130.000 تن در سال رساند. تولیدات گالوانیزه این مجموعه به صورت ورق فرم‌دار(مقطع سینوسی و ذوزنقه‌ای)، کلاف و مسطح عرضه می‌شوند که از لحاظ عرض، طول و ضخامت باهم متفاوت هستند. محصولات کلاف و مسطح دارای ضخامت 0.25 تا 1.5 میلی‌متر و عرض 600 تا 1250 میلی‌متر هستند.

سطح صاف و مقاومت بالا در برابر خوردگی و زنگ‌زدگی، از جمله ویژگی‌های ورق‌های تولید شده توسط این مجموعه می‌باشد. از ورق‌های گالوانیزه فولاد امیرکبیر کاشان در صنایع لوله‌سازی، کابینت‌سازی، ساخت قطعات خودرو، پروفیل و ساخت سقف عرشه های فولادی استفاده می‌شود.

شرکت صنایع ورق‌های پوشش‌دار تاراز چهارمحال

این مجموعه فعالیت خود را در سال 1387 آغاز و بیش از 15 سال است که در این زمینه سابقه کار دارد. حاصل تلاش‌های 15 ساله این مجموعه، تولید 330 هزار تن ورق فولادی و صنعتی در سال است.

مانند بسیاری از تولیدکنندگان این محصول در ایران، شرکت صنایع ورق‌های پوشش‌دار تراز چهارمحال نیز برای تولید ورق‌های گالوانیزه خود از روش غوطه‌وری استفاده می‌کند. این روش مقاومت بالایی برای ورق‌های گالوانیزه ایجاد می‌کند که موجب کاربردی شدن آن‌ها می‌شود. ضدزنگ بودن، چسبندگی پوشش، ظاهر زیبا، خم و شکل‌پذیری مناسب و مقاومت بسیار بالا از جمله ویژگی‌هایی هستند که می‌توان در مورد تولیدات این کارخانه به آن‌ها اشاره کرد.

کارخانه صنایع فولاد شهریار تبریز، تولیدکننده ورق‌های گالوانیزه با ضخامت بالا

فولاد شهریار تبریز، یکی دیگر از تولیدکنندگان ورق‌های فولادی و صنعتی است که فرآیند گالوانیزاسیون را به روش غوطه‌وری انجام می‌دهد. این مجموعه تولیدکننده ورق‌های 3.5 میلی‌متری در منطقه غرب آسیا است که کارخانه آن در شهر زیبای تبریز قرار دارد. به دلیل موقعیت ویژه و نزدیکی به کشورهای ترکیه و آذربایجان، بخش زیادی از تولیدات این مجموعه علاوه‌بر تامین نیازهای داخلی، به این کشورها صادر می‌شوند .

در این مجموعه از جدیدترین تکنولوژی‌های روز دنیا برای تولید ورق‌های فولادی استفاده می‌شود تا محصولات متناسب با نیاز مصرف‌کنندگان داخلی و خارجی، تولید شود.

کارخانه فولاد دشتستان

و در نهایت به یکی دیگر از تولیدکنندگان انواع ورق‌های فولادی و گالوانیزه در ایران، یعنی کارخانه فولاد دشتستان می‌رسیم. این کارخانه یکی از جدیدترین مجموعه‌های فعال در این زمینه است که فعالیت خود را در سال 98 آغاز کرده و در زمینه تولید ورق‌های گالوانیزه، فعالیت می‌کند. در حال حاضر ظرفیت این کارخانه چیزی حدود 200.000 تن تولید در سال است. این مجموعه در تلاش است که تولیدات خود را به چندین برابر این مقدار رسانده تا علاوه‌بر بازار داخلی، بازار خارجی را نیز پوشش داده و صادرات را نیز در برنامه‌های خود داشته باشد.

بهترین نوع ورق گالوانیزه

تولیدکننده ورق گالوانیزه

ورق‌های گالوانیزه به عنوان پرکاربردترین ورق‌های صنعتی در انواع مختلفی تولید می‌شوند. به جهت انتخاب یکی از این ورق‌ها، خریداری و استفاده از آن‌ها در صنعت مورد نظر، ابتدا باید با تفاوت انواع مختلف این ورق‌ها آشنایی داشته باشید. کمی قبل در مورد کارخانه‌های تولیدکننده این محصول صحبت کردیم. در بیشتر کارخانجات معرفی شده انواع مختلف ورق‌ها از نظر جنس متریال و آلیاژ اولیه، بافت، شکل و نحوه عرضه و از همه مهم‌تر از نظر فرآیند گالوانیزاسیون تولید می‌شوند. در ادامه با بهترین انواع ورق‌های گالوانیزه آشنا خواهید شد.

انواع ورق گالوانیزه از نظر جنس

همان‌طور که می‌دانید جنس ورق‌های گالوانیزه از فولاد می‌باشد. فولاد در حالت عادی نسبت به رطوبت، خوردگی و زنگ‌زدگی مقاومت چندانی ندارند، در نتیجه از طریق روش‌های مختلف که یکی از آن‌ها گالوانیزاسیون است، مقاوم‌تر می‌شوند. 

ورق‌های فولادی در گالوانیزاسیون مقاومت بیشتری پیدا می‌کنند و کاربرد آن‌ها نیز نسبت به ورق‌های آهنی بیشتر خواهد بود. در نتیجه موثرتر بوده و در صنایع بیشتری قابل استفاده هستند. تقسیم‌بندی ورق‌های فولادی از نظر جنس زمانی انجام می‌شود که جنس متریال اولیه در صنعت مورد نظر از اهمیت زیادی برخوردار باشد. به‌طور کل می‌توان گفت ورق‌هایی که از فولاد ساخته می‌شوند نسبت به ورق‌های تولید شده از آهن کاربردی‌تر می‌باشند.

انواع ورق گالوانیزه از نظر ضخامت و شکل

ورق‌های گالوانیزه را از نظر ضخامت، ابعاد و اندازه و شکل هم به انواع مختلفی تقسیم می‌کنند. همان‌طور که گفته شد، تولید این محصول در کارخانجات مختلف، در ابعاد و اندازه‌های متفاوت انجام می‌شود. هر کارخانه بسته به تجهیزاتی که در اختیار داشته و هدفی که از تولید ورق‌های خود دارد، انواع ورق‌های گالوانیزه را در ابعاد مختلف تولید می‌کند. همچنین کوتینگ ورق‌های گالوانیزه نیز با هم متفاوت است و از این نظر هم می‌توان این ورق‌ها را به انواع مختلف تقسیم‌بندی کرد. در تقسیم‌بندی از این نوع هرچه کوتینگ ورق بیشتر باشد، کیفیت آن نیز بالاتر خواهد بود.

انواع ورق گالوانیزه از نظر فرآیند گالوانیزاسیون

ورق گالوانیزه از نظر فرآیند گالوانیزاسیون به انواع مختلفی تقسیم می‌شود. این دو فرآیند از نظر نحوه اعمال پوشش فلز روی بر سطح ورق فولادی، با یکدیگر متفاوت هستند.                 این تقسیم‌بندی، ورق‌ها را در دو دسته ورق‌های گالوانیزه گرم و سرد قرار می‌دهد.

  • ورق‌های گالوانیزه گرم

ورق گرم، در فلز روی مذاب فرو می‌رود و تمام سطح آن با روی مذاب پوشانده می‌شود. این روش که در اصطلاح غوطه‌وری گالوانیزاسیون نامیده می‌شود، ورق‌ها را نسبت به ضرب‌دیدگی، خوردگی و … مقاوم می‌سازد.

  • ورق‌های گالوانیزه سرد

ورق سرد، از طریق قرارگیری ورق فولادی درون یک محلول الکترولیکی حاوی یون‌های روی، مقاوم می‌شود که به فرآیند انجام آن آبکاری هم گفته می‌شود. در این روش ورقی همگن و یکنواخت‌تر تولید می‌شود.

نحوه تهیه بهترین ورق گالوانیزه

ورق گالوانیزه جزو پرکاربردترین ورق‌های فولادی است. این نوع ورق ضخامت‌های متفاوت، انواع مختلف و مقاومت بالایی دارند و به دلیل ویژگی‌های ساختاری به خصوصی که در این مطلب به آن‌ها اشاره شد، در صنایع گوناگون مورد استفاده قرار می‌گیرد. در این مطلب به معرفی بهترین ورق‌های گالوانیزه و انواع مختلف آن‌ها پرداختیم. همچنین در مورد کاربرد این ورق‌ها و بهترین کارخانه‌های تولیدکننده این محصول نیز صحبت کردیم. برای خرید انواع ورق گالوانیزه در ابعاد و اندازه‌های مختلف از بهترین برندها، می‌توانید با کارشناسان ما تماس بگیرید. از این طریق می‌توانید ضمن دریافت مشاوره از افراد متخصص در این زمینه، بهترین ورق گالوانیزه را با توجه به نیازی که دارید، تهیه کنید.

قیمت انواع ورق گالوانیزه

برای استعلام قیمت و خرید ورق گالوانیزه تماس بگیرید
خرید تلفنی

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

به بالای صفحه بردن